diumenge, 23 de novembre del 2014

Salutació d'Estat Català a l'Assemblea Nacional de SI a Pallejà



Salutació d’Estat Català a l’Assemblea Nacional de SI

Des d’Estat Català saludem els adherits i simpatitzants d’aquesta Assemblea Nacional de SI.
Pensem que, globalment, la feina de SI ha estat positiva, especialment els 2 anys amb  representació parlamentària. SI va ser un dels impulsors principals d’aquest procés cap a la independència i ho vam fer d’ una manera clara i desacomplexada.

Ara, en aquest moment, estem molt més a prop de la independència, més a prop que en els darrers 300 anys.
Però, en aquest moment transcendental de la nostra història, hem de tenir 3 aspectes clars per tal de continuar endavant amb garanties fins arribar a la DUI.

1. Estem en un procés ben encaminat, només cal que no fem cap errada greu, però no hem de caure en el cofoisme i pensar que gairebé tot està fet i caurà sol. Encara ens queda molta feina.

2. Hem d’ estar molt connectats amb el que pensa el nostre poble i si volem representar aquest poble l’hem d’escoltar. No serveix de res que nosaltres ens creiem una elit dirigent i anem tres passes davant.

3. En aquest punt del procés (i en tots els processos) és quan augmenten els arribistes, els interessats, els que busquen alguna cadira confortable i els sectarismes.
SI només pot ser una coalició generosa que avança amb el seu poble, encara que després aquest poble no ens designi com a dirigents.

Resumint: no hem de perdre les referències, superem el cofoisme, hem d’estar connectats amb el poble i hem de ser generosos per estar a l’altura de la situació. No podem caure en sectarismes, ara és l'hora de sumar i no de restar.

Salut i Independència.
Pallejà, 22 de novembre del 2014