dilluns, 24 de novembre del 2014

Homenatge a les deportades a Ravensbruck

Homenatge a les deportades de Ravensbrück, a la Bonnemaison, el dimecres 26

Des de la  AMICAL DE RAVENSBRÜCK , ens informen del proper  HOMENATGE A LES DEPORTADES DE RAVENSBRÜCK. Petit retrat de 8 lluitadores catalanes”  que tindrà lloc el dia 26 de novembre a les 19 hores a la Sala Cuina de la Francesca Bonnemaison de Barcelona c/ de Sant Pere Més, Baix 7,  Barcelona.L’acte serà conduit per Rosa Badia, directora del programa Tot es comedia, de Ràdio Barcelona i participaran entre altres: Marina Rossell, Silvia Belm, David Carabén i Alessio Elena.
- Amb el 20è aniversari de la mort de Montserrat Roig com a teló de fons, l’associació Amical de Ravensbrück organitza un homenatge a les dones deportades al camp de concentració de Ravensbrück. Roig, autora del llibre “Els catalans als camps nazi” va mostrar al món que l’holocaust va afectar directament moltes dones espanyoles.
A l’acte intervindran personalitats tan destacades com la presidenta de l’Institut Català de les Dones,Montserrat Gatell, la fotògrafa Pilar Aymerich, el dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, l’actriu Mercedes Sampietro o el cantant i autor Paco Ibáñez, entre d’altres. A més, l’homenatge comptarà amb el testimoni de Neus Català, supervivent de Ravensbrück.
Entrada gratuita,pero millor confirmaral mail : amicalravensbruck.org , o als telèfons : 933340559 – 625522396
Esperem que sigui del vostre interès i ens podeu acompanyar com en anys anteriors!