dijous, 23 de maig del 2019

26M Vota independència a Europa. Vota Carles Puigdemont



26M Vota independència a Europa. Vota Carles Puigdemont

El proper 26M hi ha eleccions al Parlament europeu, són unes eleccions d'una importància cabdal pels catalans. Serà la primera vegada, després de l’aplicació del 155, que tindrem l'oportunitat de fer sentir a Europa la nostra voluntat de llibertat i denunciar l'estat d'excepció permanent que viu Catalunya.

És en aquest sentit que creiem que el vot útil, en aquestes eleccions, és la llista del President Carles Puigdemont perquè és clarament independentista i és la que més mal fa als del 155.

El President Carles Puigdemont s’ha convertit en l’objectiu prioritari de la repressió de l’estat espanyol perquè representa el  1-O i la ferma voluntat d’independència del poble de Catalunya, i ara mes que mai necessita el suport del poble català

Els exiliats, i molt especialment en Carles Puigdemont, han demostrat ser l'eina d'internacionalització més important que té Catalunya en aquest moment.

Caldrà seguir treballant en la construcció del Consell de la República com a veritable òrgan de govern de Catalunya. Per això, la presència del President Carles Puigdemont, el conseller Toni Comín i la consellera Clara Ponsatí al Parlament europeu serà un molt bon altaveu a Europa i al món.

Estat Català, davant les eleccions europees d'aquest diumenge 26 de maig, crida a votar massivament a la llista independentista Lliures per Europa que encapçala el President Carles Puigdemont 

Per una Catalunya independent i per una Europa de les persones i dels pobles, 

Vota Carles Puigdemont

Països Catalans 22 de maig 2019