diumenge, 6 de setembre de 2015

Estat Català davant 27S.Votem SÍ a la Independència.Votem "Junts pel Sí"PLE DE DELEGACIONS D’ESTAT CATALÀ

Ahir, 5 de setembre de 2015, es va celebrar a Barcelona el Ple de Delegacions d’Estat Català amb l’assistència de delegats del Bages, Baix Llobregat, Maresme, Ponent i Barcelonès (districtes de Sants, Poble Sec, Eixample, Ciutat Vella i Sant Andreu).
A proposta del Comitè Executiu, l'únic punt de la reunió va ser les properes eleccions catalanes del 27 de setembre i per això hi ha hagut un llarg debat sobre la posició del partit.
Donada la importància d’aquestes eleccions per al país i per a tots els catalans i catalanes, s’ha aprovat de donar suport a les llistes de “Junts pel Sí”.
ESTAT CATALÀ és el primer partit independentista de l’època contemporània i que ha estat la base de l'origen de les diferents formacions polítiques nacionalistes i independentistes sorgides al llarg del segle XX, per tant, no podíem ser aliens a aquest procés català.
Tenint en compte que ESTAT CATALÀ és el segon partit independentista més antic de l’ Europa occidental en actiu, no podem restar al marge d'aquesta etapa definitiva de la lluita per la independència del poble català.
ESTAT CATALÀ ha estat sempre, des de la seva fundació, un partit independentista, republicà i progressista. Creiem que el més adequat per a Catalunya és donar suport a “Junts pel Sí”, la candidatura més àmplia, transversal i representativa del poble català, amb la voluntat de sumar perquè pugui treure la majoria absoluta de vots a favor de la independència de Catalunya.
La proposta del Comitè Executiu  ha sigut aprovada per unanimitat.
Barcelona, 5 de setembre de 2015.