diumenge, 19 de juliol del 2015

27S Junts per la independència

Raùl Romeva cap de la llista del SÍ a la independència pel 27S amb Xavier Soto de l'executiva d'Estat Català.19.7.2015
Voluntaris d'Estat Català a l'Aplec del Pi de les Tres Branques.19.7.2015

27S Junts per la independència

Estat Català celebrem avui el 93 aniversari de la fundació del partit per Francesc Macià als locals del CADCI el 1922, som el primer partit independentista de Catalunya i un dels dels més antics d'Europa després del Sinn Fein d'Irlanda
Estat Català hem treballat sempre per la independència de Catalunya de totes les maneres possibles, segons la conjuntura política de cada moment, i aquesta perseverança en la lluita per la independència ha comportat que patíssim molts cops la repressió, l'exili i la presó.
Estat Català al llarg de la nostra història hem treballat per sumar, per ser més en la lluita per la llibertat de Catalunya, és en en aquest sentit el paper protagonista en la fundació d'ERC el 1931, del FNC el 1939, etc.
Des de la transició fins als nostres dies hem participat o donat suport en la mesura de les nostres possibilitats a totes les iniciatives unitàries en favor d'impulsar l'independentisme.
Seguint en aquesta línia de voluntat de sumar per avançar cap a la independència, hem donat suport electoral a d'altres formacions polítiques com va ser a les darreres eleccions europees a ERC.
Estat Català, en aquest 93 aniversari de la fundació del partit, celebrem l'acord dels partits sobiranistes i entitats de la societat civil per l'acord històric d'anar plegats a les eleccions plebiscitàries del 27S, en què per primer cop a la història podrem votar per la independència de Catalunya.
Estat Català volem felicitar les entitats de la societat civil que han permès, amb el seu esforç i perseverança en el treball, l'acord polític, i també felicitem els partits per la cintura política que han demostrat i per primar els interessos de país als de partit.
Des d'Estat Català, doncs, donem ple suport a aquest acord de país i mostrem la nostra voluntat de participar en aquesta candidatura. Estem convençuts que aquesta suma farà que el poble català voti massivament a favor de la independència de Catalunya.